Jegyinformáció

Operett, Opera, Musical, Tánc, sétahajózás a Dunán és csodás vacsora - Jegyrendelés - Jegyinformáció.

Operetthajó rendezvények a Dunán. Operett dallamok csendülnek fel a kellemes budapesti sétahajózás során, melyet fejedelmi vacsora koronáz meg.

2016. március 26-tól 2016. október végéig minden szerdán, pénteken és vasárnap 20-22 óráig.

Foglalja le jegyét mielőbb, mert az előadásokra korlátozott számú vendéget tudunk fogadni. A rendezvények az időjárástól függetlenül megrendezésre kerülnek, valamint igény szerint az év bármely napján csoportok részére külön megrendelhető.

Rendezvényeinket ajánljuk:

  • megújult svédasztalos, exkluzív menü;
  • magyar, angol, német nyelvű idegenvezetés a szünetekben.
  • exkluzív, romantikus és felejthetetlen esti programként
  • házassági évfordulókhoz
  • üzleti vacsorákhoz
  • születés és névnapok megünneplésének helyszínéül!
Hozza el külföldi vendégeit, barátait is!

"Az elmúlt évben volt szerencsém egy kellemes sétahajózáson részt venni az Operetthajón, mely alatt kitűnő műsort, finom vacsorát is szolgáltattak. Külföldi üzlettársaimat ezért ma szívesen invitáltam, hogy gyönyörködjenek a kivilágított Budapest szépségeiben. Csupa jókedv, vidámság, szépen szárnyaló, magas színvonalú énekhangok és a fantasztikus táncosok, no meg a kitűnő ételek nagyon szép és felejthetetlen estét szereztek barátaimnak is.Köszönet a Csányi házaspárnak! Klementisz Lajos"

 Áraink

"Normál kategória, műsorral"

Lehetőséget biztosítunk azon Vendégeinknek is programunk megtekintésére, akik csak az előadást és egyben a 2 órás sétahajózást szeretnék igénybe venni, ezért kínáljuk az ún. NORMÁL kategóriát, melyben biztosítjuk Vendégeink színvonalas szórakozását.

Felnőtt: 5000 Ft/fő

Gyermek 5-12 éves korig: 4000 Ft/fő (5 éves kor alatt ingyenes)

 

ÚJDONSÁG!!! "Vacsorás, műsoros" kategória:

(műsorral, svédasztalos vacsorával, 2 órás városnéző idegenvezetéssel egybekötött sétahajózással, egy pohár pezsgővel)

Felnőtt: 11.500 Ft/fő

Gyermek:5 - 12 éves korig: 8000 Ft/fő

 

"VIP vacsorás, műsoros" kategória:

( műsorral, svédasztalos vacsorával, 2 órás sétahajózással a szünetekben angol, német, magyar nyelvű városnéző idegenvezetéssel, egy pohár pezsgővel, + 1 pohár borral, vagy üdítővel, a műsorhoz közeli VIP asztaloknál történő elhelyezéssel, kívánság szerint az ünnepelt Vendég köszöntésével a speaker által, valamint egy műsorszám előadásával egy fellépő művészünk előadásában az ünnepelt tiszteletére.)

Felnőtt: 13.500 Ft/fő

Gyermek: 5-12 éves korig: 9.000 Ft/főFelhívjuk figyelmüket, hogy 2015-ben a béren kívüli juttatások rendszerében a munkáltatók éves szinten

50.000 Ft-ig újra adó- és járulékmentesen biztosíthatnak munkavállalóik részére KULTÚRA utalványt. Mi ezen utalványok elfogadóhelye vagyunk! Tisztelettel várjuk Önöket!Kedvezmények:

1. Ha 30 nappal a tervezett előadás meglátogatásának időpontja előtt fizeti ki jegyét 5 % kedvezményben részesül.

2. Nyugdíjas csoportok (min. 20 fő) további 5% kedvezményt kaphatnak. 

3. A kedvezmények érvényesítésének helyéről és további információkról érdeklődhet a 06-20-3329-116-os telefonon.

Születésnapját, névnapját vagy bármilyen évfordulóját nálunk ünneplő Vendégünket kívánság szerint, különleges, egyedi, módon felköszöntjük, illetve 6 fő fölött a 06-20 3329-116-os telefonon megrendelt jegyek után ingyen tortát biztosítunk kívánság szerinti ízben. Kívánság szerint virágmegrendelését is intézzük az ünnepi alkalomhoz, külön díjazás ellenében!

Figyelem, a kedvezmények nem összevonhatóak!

Az Operetthajó előadásaira a következő utalványokat váltjuk be:             

valamint a "Kultúra" , "Melegétel", "Enni-Kék" utalvány, továbbá Terézvárosi Szépkorúak Kártya és Erzsébetvárosi Ezüstkártya.

Az utalványokat a 06-20-3329-116-os telefonon lehet beváltani!

Jegyeit megvásárolhatja Telebank és Banki átutalás segítségével, pénzátutalással. Kérem hívja: a 06-20-3329-116-os telefonszámot.

FOGLALJON HELYET TELEFONON A +36 20 3329 116-OS TELEFONSZÁMON

 

 

Indulási hely: Vigadó tér 8. kikötőből (Petőfi térnél). TÉRKÉP MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

"Egy szálloda halljában kezembe került egy szép kivitelű prospectus, amely az Operetthajóra invitálta az érdeklődőket. Kell-e ennél jobb nyáresti program? Elmentem és nem is csalódtam. Miközben a gyönyörűen kivilágított Duna parti épületeket csodáltam a ringó hajón a sok külföldi vendég társaságában,színvonalas műsorban és finom vacsorában is volt részem.Erre emlélezve, néhány év múlva ezt az élményt szántam születésnapi meglepetésként férjemnek is. 3 éve a műsor olyan jó volt, hogy azt hittem ezt már nemlehet fokozni.Tévedtem! A mostani még annál is jobb volt.Köszönjük a szórakoztatás, a művészet és a vendéglátás kiváló élményét és a meglepetésszerú születésnapi pezsgős köszöntést is. Szívből gratulálok minden szereplőnek a kitűnő műsorhoz. A Csányi házaspárnak kitartást, soksikert kívánok, hogy minél több külföldi látogató vigye el hazánk jó hírnevét általuk...Öszinte köszönettel: Dr.Rendek Mária"